Omvormers

Steca Coolcept

Hoogste efficiëntie met een lange levensduur

De zeer hoge efficiëntie resulteert in een piekrendement van 98,6% en een Europese efficiëntie tot 98,3%, wat betekent dat er minder stroomverlies moet worden gegenereerd en naar het milieu moet worden afgevoerd. Dit zijn uw winstvoordelen. 

Bovendien garandeert een nieuw, uniek koelconcept in de omvormers een gelijkmatige warmteverdeling en dus een lange levensduur van de apparaten.

Productontwerp en visualisatie

De StecaGrid heeft een grafisch LCD-display, waarmee de energierendementswaarden, stroomprestaties en bedrijfsparameters van het systeem kunnen worden gevisualiseerd. Het innovatieve menu biedt de mogelijkheid tot een individuele selectie van de verschillende meetwaarden. 

Via een geleid, voorgeprogrammeerd menu, de vlotte, definitieve ingebruikname van het apparaat.

montage

De lichtgewichten van slechts 8,3 kg, 9,1 kg en 9,6 kg kunnen moeiteloos en veilig aan de muur worden gemonteerd. De meegeleverde muurbeugel en de praktische verzonken handgrepen voor rechts- en linkshandigen maken een eenvoudige en zeer comfortabele installatie mogelijk. Zelfs het openen van het apparaat is niet nodig voor de installatie. Alle aansluitingen en de DC-scheidingsschakelaar zijn van buitenaf toegankelijk.


Steca Coolcept Flex

Met coolcept fleX introduceert Steca de opvolger-generatie van de bewezen coolcept-topologie. Coolcept fleX biedt een creatief energieconcept voor elk modern huis. 

Wat is coolcept fleX? 

Het gloednieuwe elektronische platform vormt het technologische hart van de volgende generatie van zonnecelektronica, die energieopwekking combineert met fotovoltaïsche energie, belastingsbeheer en zelfs e-mobiliteit. Het coolcept fleX-platform is open in termen van zijn toekomstige toepassing, maar wordt nog steeds gerealiseerd op een enkel bord. Het is nu mogelijk om één en hetzelfde apparaat voor zeer verschillende toepassingen te gebruiken. 

coolcept fleX-omvormers 

Coolcept fleX is het hart van de nieuwe generatie omvormers van Steca.

Met nominale vermogens van 1,5 - 4,6 kW bereiken ze de gebruikelijke hoge piekefficiëntie. 

Uw voordelen van coolcept fleX-omvormers 

coolcept fleX is flexibel. 

Verschillende MPP-trackers maken de afhandeling van eenvoudige of gecompliceerde modulevelden mogelijk. 

coolcept fleX is stevig en ongecompliceerd. 

Installatie binnen en buiten wordt mogelijk gemaakt door een robuuste IP65-behuizing. Niet te min blijft het assortiment niet alleen een van de lichtste in zijn klasse, maar ook zoals gebruikelijk eenvoudig bij de montage. Coolcept fleX is toekomstbestendig. 

Steca biedt het holistische concept voor energieopwekking, consumptie, opslag en voeding voor het huis van morgen.

WERELDPRIMEUR

One for All (s) 

Deze prijs onvergelijkbaar handige alles-in-één oplossing biedt functies voor zeer verschillende toepassingen en zelfs schaalbaarheid in termen van macht eisen: Of het nu een of meerdere MPP-trackers, high-voltage of low-voltage geheugen, met of zonder noodstroomvoorziening - alles is mogelijk. Zelfs het opladen van een elektrisch voertuig rechtstreeks van een PV-generator is doordacht en al voorbereid. De nieuwe componenten en aanpassingsopties maken ook gebruik in 

bijzonder veel landen mogelijk.

Hoogste efficiëntie bij elke ingangsspanning en bewezen koelconcept

De hoogste efficiëntie van de geavanceerde elektronische topologie van de voeding zorgt voor minimale verliezen en dus een zeer lange levensduur als gevolg van minimale zelfverhitting.


Steca Coolcept Flex XL

Gewoon flexibel, krachtig en efficiënt

Dankzij het brede ingangsspanningsbereik en verschillende 

prestatieklassen is de coolcept fleX XL geschikt voor bijna alle systemen. De coolcept fleX XL biedt een assortiment van 4,2 - 10 kW en bevat twee MPP-trackers. Dit brede spannings- en stroombereik maakt alle interpretaties mogelijk. Zo kunnen de hoogste opbrengsten worden gerealiseerd met innovatief schaduwbeheer. 

Vanwege de hoge flexibiliteit van de coolcept fleX XL kan bijna elke fotovoltaïsche installatie met deze Steca-omvormer worden uitgerust.

Gewoon meer communicatief

Het grote aantal communicatie-interfaces maakt aanvullende componenten voor monitoring overbodig. Daarnaast ondersteunt de coolcept fleX XL de geavanceerde technologieën in de smart home sector. 

- beeldscherm, datalogger, systeembewaking, netwerk besturingsinterface standaard geïntegreerd 

- Lokale en mobiele installatiebewaking via PC, smartphone of tablet 

- Vrije Solarportaal - Steca sunCloud - controle op de fotovoltaïsche installatie 

- inbedrijfstelling, configuratie en weergave van grafische bereid opbrengstgegevens direct boven het display van de omvormer 

- aansluiting van een externe energiemeter optioneel 

- EEBus en Sunspec voor SmartHome-integratie

Gewoon comfortabeler

Het ontwerp van de coolcept fleX XL is ontworpen voor gemakkelijke, veilige installatie en bediening. 

- Ergonomische handgrepen voor eenvoudig gebruik 

- Front-gemonteerde robuuste switch met gemakkelijk te schakeltoestand lezen 

- Veilige installatie door duidelijke afzonderlijke aansluitruimte en beschermd vermogenselektronica 

- Gereedschapsloze montage van de PV-plug dankzij Phoenix SUNCLIX


Standaard configureren wij onze pakketten met een StecaGrid omvormer vanwege het hoogste rendement met een langere levensduur.