SMA omvormers


SUNNY BOY 1.5 / 2.0 / 2.5

SUNNY BOY 1.5 / 2.0 / 2.5
SUNNY BOY 1.5 / 2.0 / 2.5

Het is zo eenvoudig om de voordelen van zonne-energie te plukken: de volledig vernieuwde Sunny Boy 1.5/2.0/2.5 is de perfecte omvormer voor klanten die hun kleine zonnestroominstallatie optimaal willen benutten. Het zorgt onder andere voor een toename van de autoconsumptie van de opgewekte energie, maakt veelzijdig gebruik mogelijk en is zeer eenvoudig te integreren in het thuisnetwerk. Bovendien bieden het innovatieve ontwerp en het nieuwe communicatieconcept veel voordelen tijdens de installatie en inbedrijfstelling. Dankzij de directe communicatie met de SMA Energy Meter is zowel een beperking tot 70 procent, zoals in Duitsland vereist is, als tot 0 procent mogelijk.


SUNNY BOY 3.0–5.0 AV-41

SMA SUNNY BOY 3.0–5.0 AV-41
SMA SUNNY BOY 3.0–5.0 AV-41

Gevestigde productkenmerken zoals SMA ShadeFix en SMA Smart Connected zijn aangevuld met geïntegreerde TS4-R communicatie voor paneeloptimalisatie. Hierdoor vormt schaduw op een zonnepaneel geen probleem. Bij lichte schaduwvorming zorgt het geïntegreerde schaduwbeheer SMA ShadeFix voor een maximale opbrengst. Bij grotere schaduwvorming of complexe dakstructuren maken gemakkelijk en selectief te installeren TS4-R optmizers grote opbrengsten mogelijk.


SUNNY TRIPOWER 3.0 / 4.0 / 5.0 / 6.0

SMA SUNNY TRIPOWER 3.0 / 4.0 / 5.0 / 6.0
SMA SUNNY TRIPOWER 3.0 / 4.0 / 5.0 / 6.0

De Sunny Tripower 3.0–6.0 is dé oplossing van SMA voor krachtige zonnestroominstallaties in privéhuishoudens. Het toestel combineert uitstekende omvormerprestaties met maximaal gemak en comfort voor zijn gebruikers. Dankzij geïntegreerde diensten en oplossingen voor het schaduwprobleem kan het toestel elke moeilijke situatie op het dak aan. Zo kunt u steeds op de Sunny Tripower rekenen voor een maximale opbrengst uit zonne-energie en verlaagt de installatie uw elektriciteitskosten.


SUNNY TRIPOWER 8.0 / 10.0

SMA SUNNY TRIPOWER 8.0 / 10.0
SMA SUNNY TRIPOWER 8.0 / 10.0

De Sunny Tripower 8.0/10.0 is dé oplossing van SMA voor krachtige zonnestroominstallaties in privéhuishoudens en voor kleine commerciële toepassingen. Het toestel combineert uitstekende omvormerprestaties met maximaal gemak en comfort voor zijn gebruikers. Dankzij geïntegreerde diensten en oplossingen voor het schaduwprobleem kan het toestel elke moeilijke situatie op het dak aan. Zo kunt u steeds op de Sunny Tripower rekenen voor een maximale opbrengst uit zonne-energie en verlaagt de installatie uw elektriciteitskosten.