Hybride omvormers

Sunny Boy Smart Energy 3.6 / 4.0 / 5.0 / 6.0 De monofase 2-in-1 hybride omvormer van SMA. Beschikbaar in 2024.

De eenfasige 2-in-1 hybride omvormer van SMA

Sunny Boy Smart Energy, de monofase hybride omvormer van SMA, is de 2-in-1-oplossing voor het produceren en flexibel verbruiken van zonnestroom in huis. Deze hybride omvormer zal beschikbaar zijn in 2024.

Betrouwbare en duurzame energievoorziening

De Sunny Boy Smart Energy is de perfecte toegang tot een volledige energietransitie in huis. Als PV- en batterijomvormer in één zorgt hij voor een duurzame en veilige stroomvoorziening. Zelfs wanneer het openbare stroomnet uitvalt, dankzij de geïntegreerde noodstroomfunctie en een optionele back-upfunctie 1).

Haal het maximum uit zonnestroom

Met drie MPP trackers is het ook mogelijk om voor de productie van zonnestroom verschillende dakrichtingen te integreren in het ontwerp. De hybride omvormer laadt aangesloten batterijen bijzonder snel op en benut op die manier ook periodes met weinig zonuren optimaal.

Warmtepompen, oplaadoplossingen voor elektrische mobiliteit en intelligent energiebeheer kunnen op elk moment flexibel in het energiesysteem worden geïntegreerd. Dit beperkt afhankelijkheid van stijgende energiekosten en conventionele energievoorzieningen. Met de Sunny Boy Smart Energy genieten gebruikers van productkwaliteit Made in Germany.

SMA Hybride omvormer
SMA SUNNY BOY SMART ENERGY 3.6 / 4.0 / 5.0 / 6.0

Sunny Tripower Smart Energy5.0 / 6.0 / 8.0 / 10.0 De 3-fase hybride omvormer voor huiseigenaren

De 3-fase hybride omvormer voor woningen

De Sunny Tripower Smart Energy hybride omvormer is de 2-in-1 oplossing voor voorziening van zonne-energie in de woning van uw klant. SMA combineert hierbij slimme technologieën en geïntegreerde functionaliteiten in een ruimtebesparende, compacte oplossing - meer dan 30 jaar ervaring in energieopslag maken dit mogelijk. Zonne-energie genereren en opslaan gaat gemakkelijker en efficiënter met de Sunny Tripower Smart Energy. Het energiesysteem kan op elk gewenst moment worden uitgebreid, ook de integratie van elektrische mobiliteit of warmtepompen is mogelijk. De geïntegreerde back-upstroomfunctie waarborgt de stroomvoorziening, ouitval van het openbare stroomnet. Zonnestroominstallaties worden zo complete en slimme energiesystemen, waarbij het eigen verbruik aan zonnestroom tot zeer hoog kan oplopen.

SUNNY TRIPOWER SMART ENERGY5.0 / 6.0 / 8.0
SUNNY TRIPOWER SMART ENERGY5.0 / 6.0 / 8.0 / 10.0 DE 3-FASE HYBRIDE OMVORMER


SMA Hybride Omvormer met SMA Thuisaccu
SMA Hybride Omvormer met SMA Thuisbatterij