ZONNE-ENERGIE RENDEERT ZET IN OP DE KRACHT VAN DE ZON


Q.PEAK DUO-G5 315-330

De nieuwe Q.PEAK DUO-G5 is een monokristallijnen zonnepaneel met prestatieklassen tot wel 330 Wp en een rendement van 19,9%. Q.PEAK DUO-G5 zonnepanelen bieden een hogere opbrengst op kleinere oppervlakken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe generatie van Q.ANTUM's wereldrecordhoudende celconcept dat nu is gecombineerd met state-of-the-art circuits, halfcellen en een zes-rail-ontwerp. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van zelfs het meest exclusieve residentieel systeem.

De Anti-LID-technologie van de Q CELLS elimineert de door licht veroorzaakte degradatie (LID), waardoor de systeemprestaties aanzienlijk verlaagd worden, vrijwel geheel. Andere, conventionele monokristallijnen zonnecellen zullen hoge rendementsverliezen laten zien als ze aan het zonlicht blootgesteld worden. Met Q.PEAK DUO-G5 is dit niet het geval, dankzij de Anti-LID-technologie.

 

Download productgegevensblad


Q.PEAK DUO BLK-G5 300-320

De nieuwe Q.PEAK DUO BLK-G5 is een monokristallijnen zonnepaneel met prestatieklassen tot wel 320 Wp en een rendement van 19,3%. Q.PEAK DUO BLK-G5 zonnepanelen bieden een hogere opbrengst op kleinere oppervlakken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe generatie van Q.ANTUM's wereldrecordhoudende celconcept dat nu is gecombineerd met state-of-the-art circuits, halfcellen en een zes-rail-ontwerp. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO BLK-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van zelfs het meest exclusieve residentieel systeem.

De Anti-LID-technologie van de Q CELLS elimineert de door licht veroorzaakte degradatie (LID), waardoor de systeemprestaties aanzienlijk verlaagd worden, vrijwel geheel. Andere, conventionele monokristallijnen zonnecellen zullen hoge rendementsverliezen laten zien als ze aan het zonlicht blootgesteld worden. Met Q.PEAK DUO BLK-G5 is dit niet het geval, dankzij de Anti-LID-technologie.

 

Download productgegevensblad


Q.PEAK-G4.1 290-310

De nieuwe Q.PEAK-G4.1 is een monokristallijne zonnepaneel met prestatieklassen tot en met 310 Wp en een efficiëntie van 18,9 %. Q.PEAK-G4.1 zonnepanelen bieden hogere opbrengsten van kleinere oppervlakken. De nieuwe Q.ANTUM generatie van de Q CELLS paneelarchitectuur maakt dit mogelijk. Q.ANTUM verzekert dat uw zonnecellen een uitstekende prestatie behalen en deze behouden - vanaf de eerste dag en gedurende de gehele productielevensduur. De Q CELLS Anti-LID Technology elimineert door licht geïnduceerde degradatie (LID), die het systeemvermogen vanaf het begin sterk kan verlagen, bijna volledig. Andere conventionele monokristallijne zonnecellen kunnen, als ze aan zonlicht worden blootgesteld, veel aan hun beginnende prestatiekracht inboeten. Bij Q.PEAK-G4.1 is dit dankzij LID technologie niet het geval.

 

Download productgegevensblad


Q.PEAK BLK-G4.1 285-300

Het nieuwe Q.PEAK BLK-G4.1 is een monokristallijne zonnepaneel met prestatieklassen tot en met 300 Wp en een efficiëntie van 18,3 %. Q.PEAK BLK-G4.1 zonnepanelen bieden hogere opbrengsten van kleinere oppervlakken. De nieuwe Q.ANTUM generatie van de Q CELLS panelenarchitectuur maakt dit mogelijk. De voorzijde van de Q.PEAK BLK-G4.1 is volledig in het zwart en flatteert zo optisch ook de meest exclusieve wooninstallatie. De Q CELLS Anti LID Technologie elimineert door licht geïnduceerde degradatie (LID), die het systeemvermogen vanaf het begin sterk kan verlagen, bijna volledig. Andere conventionele monokristallijne zonnecellen kunnen, als ze aan zonlicht worden blootgesteld, veel aan hun beginnende prestatiekracht inboeten. Bij Q.PEAK BLK-G4.1 is dit dankzij Anti LID technologie niet het geval.

 

Download productgegevensblad


Q.PLUS BFR-G4.1 280-290

Q.ANTUM zonnepanelen zijn dankzij hoge rendementen ook optimaal voor kleinere vlakken geschikt en leveren daar uitstekende opbrengsten. De Q.PLUS BFR-G4.1 kenmerkt zich door een hoog prestatierendement, bedrijfszekerheid en houdbaarheid, alsook intelligenter design en snelle installatie. Met dit concept behaalt de Q.PLUS BFR-G4.1 uitstekende paneelrendementen tot en met 17,7 % onder reële omstandigheden.

 

Download productgegevensblad