Laat de zon in je huis met een infrarood verwarming

INFRAROOD PANELEN VAN WELLTHERM BRENGEN DE WARMTE VAN DE ZON IN HUIS

Welltherm Infrarood verwarming 

 

Uw huis is uw oase van welzijn. Met onze standaard infrarood panelen geven wij u de flexibiliteit om uw verwarming te integreren als een stijlelement in zwart, wit of wit kristal in je persoonlijke leefomgeving.


ALTIJD EEN KLAAR ZICHT EN EEN AANGENAME WARMTE

Welltherm spiegel infrarood panalen zijn niet alleen gekenmerkt door hun elegantie, ze hebben als gevolg van hun verwarmde oppervlak dat ze nooit aandampen.Daarom zijn spiegel panelen zeer geschikt voor de badkamer of in de wellness ruimte.Spiegel infrarood panelen creëren ruimte Gangen of kleine kamers worden visueel vergroot door Welltherm spiegel infrarood verwarming. Omdat ze op muren of op plafonds worden gemonteerd, uw kamer toont groter en voelt aangenaam warm.


Noteer uw boodschappenlijst of memo's op uw infrarood verwarming

Melk, suiker, 6 eieren - Schat, het eten staat in de frigo!“.

Notities of een persoonlijk bericht - de zwart-matte afwerking van deze uitvoering geeft u de mogelijkheid om uw kamer gelijkmatig en milieuvriendelijk verwarmen en tegelijkertijd de oppervlakte te gebruiken als een beschrijfbaar memo paneel.

Vooral in keukens kan deze infraroodverwarming geïntegreerd worden als een stijlelement dat elegant in uw interieur opgaat.


Bij ons hebt u de mogelijkheid om een persoonlijke en infraroodverwarming te ontwerpen. 

Heb je een leuke vakantie- of familiefoto, een collage of een persoonlijke herinnering die je zou willen vereeuwigen?  Geen probleem. Upload het bestand naar ons en wij nemen contact met u op.

Naar beeld upload

Toegelaten formaten: .jpg, .jpeg, .gif, .png, .pdf

Bestandsgrootte: hoe hoger de resolutie, hoe groter het bestand, hoe hoger de resolutie, hoe mooier het beeld op het oppervlak van de motief Verwarming


Alle kleuren van de regenboog als infrarood verwarming

Een vurig rood in uw slaapkamer, tinten van blauw voor de keuken of wilt u liever een subtiele beige. De Welltherm infrarood panelen kunnen worden ontworpen in alle standaard RAL-kleuren en zijn individueel aan te passen aan uw woonlandschap.

Naast de frameloze versie heeft Welltherm ook de mogelijkheid om een versie met frame te leveren in elke gewenste RAL-kleur.


Optimale aanpassing aan uw omstandigheden

Welltherm stuckwerk panelen passen zich aan als een cameleon.

Het ruwe oppervlak kan heel individuele bewerkt worden en kan zo volledig onopvallend in de gegeven structuur geïntegreerd worden.

Dit frameloze model is slechts een paar centimeter van de muur verwijderd en maakt het ideaal voor integratie in kantoor-of woonruimte.


Energie voor ruimte en geest

Om de dagelijkse stress van het lichaam te verwerken is energie nodig, bij voorkeur door middel van warmte. De hoge temperatuur infrarood panelen van Welltherm geven u de mogelijkheid om kamers in een korte tijd te verwarmen naar zeer hoge temperaturen.Hiermee kunt u grote temperartuur verschillen snel overbruggen of kamers verwarmen die over een hoog plafond beschikken. Welltherm hoge temperatuur infrarood panelen zorgen voor een optimale verwarming, de oplossing voor autodealers, industriële hallen en sportscholen en voor sporten zoals Hot Yoga